waterbodem.nl, alles op het gebied van waterbodem, onderzoek, beleid, onderhoud, baggerwerkzaamheden, verwerkingstechnieken, toepassingsmogelijkheden baggerspecie, storten, depots, automatisering, Een nieuw baggerbedrijf, gespecialiseerd in kleinschalig baggerwerk

Nieuws
alle berichten
algemeen
baggeren
beleid
depots
kwaliteit
meten en analyseren
normering
protesten en acties
risico's
verwerking

Artikelen
baggerplannen
beleid
NVN5720
probleemstoffen
protocollen
toetsing
veldonderzoek
verwerking

Literatuur
Nieuwsbrieven
Publicaties

Handig
begrippenlijst
afkortingen
klasse-indeling
agenda
normen
vacatures
links

Informatie
colofon
contact

2000-2019 : Wegens tijdgebrek is de info niet overal meer actueel
Een nieuw baggerbedrijf, gespecialiseerd in kleinschalig baggerwerk
Klaar Baggertechnieken, gespecialiseerd in kleinschalig baggerwerkKLAAR Baggertechnieken BV is een nieuw baggerbedrijf bestaande uit ervaren mensen uitgerust met het allernieuwste baggermaterieel.
Het bedrijf dat afgelopen januari van start is gegaan, heeft een succesvol half jaar achter de rug. Reeds meerdere klanten hebben hun weg naar KLAAR gevonden. Een mooi voorbeeld hiervan is het baggerwerk in het watervillapark  íHet Hollandse Houtí te Lelystad.


Hier baggert KLAAR voor de Koninklijke Wegenbouw Stevin. Op de home-page  www.klaarbaggertechnieken.nl kunt u inhoudelijk meer over dit project ervaren. Daarnaast wordt op de website een mooie grafische weergave gegeven van enkele baggertechnieken. Helaas is de website op een resolutie van 800x600 pixels niet volledig te zien (15-20% van de bezoekers van waterbodem.nl).

In het villa(water)park ' Het Hollandse Hout'  te Lelystad, baggert KLAAR Baggertechnieken in opdracht voor Koninklijke Wegenbouw Stevin.

Men beschikt over de allernieuwste cutterzuigers, variërend van kleine minizuigers tot grotere 10-inch zuigers. Allen uitgerust met de modernste technieken.

Voor het uitvoeren van mechanisch baggerwerk beschikken zij over verschillende beunbakken, kleine duwboten en drijvende bulldozers (schuifboten). Eveneens beschikt KLAAR over meerdere nieuwe speciale vrachtwagens met lek- en morsvrije containers ten behoeve van het transport van verontreinigde baggerspecie over de weg.

Naar eigen zeggen onderscheidt het bedrijf zich van anderen door de inzet van materieel dat volledig voldoet aan de huidige wettelijke eisen van arbeidsomstandigheden en milieuveiligheid.
Zo zijn alle nieuwe zuigers uitgerust met het arbeidsvriendelijke Servobesturingsysteem. Ook zijn alle hoge druk (hydraulica) leidingen veilig verwerkt aan boord. Hiermee wordt de werkbaarheid op de zuigers en veiligheid voor de medewerkers gegarandeerd en aanzienlijk verbeterd.

Daarnaast wil KLAAR zich onderscheiden door het leveren van een betere informatievoorziening en controleerbaarheid van het kleinschalige baggerwerk naar hun opdrachtgevers. Hiervoor kunnen zij het baggermaterieel eenvoudig uitrusten met digitale plaatsbepalingsystemen (dgps). Hiermee wordt de nauwkeurigheid van het baggerproces optimaal gegarandeerd en kan informatie beter worden overlegd! 

De medewerkers hebben vele tientallen jaren ervaring in het baggeren van onze binnenwateren! Deze ervaring is opgedaan bij baggerbedrijven in binnen- en buitenland.

Naast uitvoering, adviseert KLAAR Baggertechnieken BV haar opdrachtgevers over: mogelijke baggertechnieken,  meet- en surveymethoden, waterbodemonderzoek, calculaties en vergunningen c.a. Verder beschikt de adviesafdeling over veel kennis en mogelijkheden van bewerking en verwerking van vrijkomende baggerspecie. 

 
Interesse?

De mensen van KLAAR staan u graag te woord!


KLAAR Baggertechnieken BV
Saturnusweg 4e
6971 AD Brummen

 
tel.       0575 560223
fax.      0575 560514
e-mail  info@klaarbaggertechnieken.nl
http://   www.klaarbaggertechnieken.nl

datum: 15 juni 2004 | bron: Waterbodem.nl |  rubriek: baggeren

Pagina
print versie

Laatste nieuws
Sanering bodem Ketelmeer-West
Baggerwerkzaamheden in grachten Zwartsluis
Waterschap pakt Nunbeek aan
Sdu uitgvers publiceert Praktijkboek Waterbodem
MWH lanceert het Handboek Waterbodem
Sint kan weer vlot en veilig door Groningse grachten varen!
Aangepast TOWABO verwacht in juli en september 2008
Baggerslib in tube direct bruikbaar als oeverbeschoeiing
Besluit bodemkwaliteit per 1 juli volledig van kracht
Grachten en vaarten in Sneek weer schoon

Software
ASAP Utilities (Excel)
BOKS
BoorManager
Towabo/Bever

Nieuws te melden?
Heeft uw bedrijf nieuws te melden en wilt u in aanmerking komen voor publicatie op waterbodem.nl? Stuur dan uw nieuws, productnieuws of persbericht naar de redactie ....realisatie website en online marketing:
eGate Internet Solutions


redactie:
Merijn Bolkestein
Bastien Mensink